Sjukvårdsförsäkring

Ta reda på vad du ska betala för försäkringen genom att fylla i ditt personnummer nedan och klicka på ’Nästa steg’. Nere till vänster kan du också klicka fram all dokumentation och skriva ut. Du förbinder dig inte till något köp förrän du signerar med BankID i fjärde och sista steget. Ingen personlig information skickas till oss om du avbryter köpet innan signering.

Sjukvårdsförsäkring

En sjukvårdsförsäkring ger möjlighet till privatvård där den offentliga sjukvården inte räcker till. Det finns två varianter av sjukvårdsförsäkring. En med remiss och en utan.

Den vanligaste vårdförsäkringen är med remiss. Genom en hälsoväxel bokas du upp till en privat vårdgivare. Bland annat så garanteras en tid hos specialist inom ca 10 dagar samt åtgärd som operation inom ca 20 dagar. Försäkringen erbjuder även hjälp med psykolog, sjukgymnast och även möjlighet till alternativ cancerbehandling.

Viktigt är att försäkringen ger ett grundskydd och inte är heltäckande. För ytterligare försäkringsskydd kontakta oss på 031-83 13 30 eller email info@nordicinsurance.se.

Du har alltid möjlighet att kontakta oss vid frågor eller om du vill ha telefonsupport när du tecknar försäkringen.